• +358-41-435-4944
  • info@villamanuela.fi
  • Mouhijärventie 1332, 38470, FIN

Tervetuloa Villa Manuelaan!

Tämä on labradorinnoutaja Manuelan talo. Hän asuu täällä yhdessä ihmisperheensä kanssa… ja hän rakastaa vieraita!! Toivotamme siis kaikki tervetulleiksi koiraystävälliseen matkaparkkiimme & yrttikasvihuoneeseemme (valmistamme luonnollisia yrttituotteita).

Koirapuistomme ja ympäröivät kävelypolut (ja Manuela) odottavat sinua!

Villa Manuela on vanha maaseudun puutalo, joka oli hylätty vuosia ja sen metsät on hakattu. Löysimme sen, ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä.

Työskentelemme nyt sen entisöinnin parissa ja annamme sille uuden elämän! Joten pystytimme kasvihuoneen, aloimme viljellä uudelleen ja teimme tilaa, jotta ohikulkijat ja ystävät voivat pysähtyä täällä halutessaan tulla tervehtimään ja auttamaan meitä.

Teille kaikille, TERVETULOA!!

Matkaparkki

Aivan helppokulkuisen tien vieressä, mutta luonnon keskellä, on rauhallinen ja mukava nurkka, jossa voit nauttia lepotauosta. Täältä löydät rauhaa, raitista ilmaa ja aina tervetulleeksi toivottavan hymyn. Meillä on antiikkisauna, pieni lampi, sähkö ja kompostikäymälä. Tule kokemaan täysin perinteisen suomalainen ekokokemus.

Luonnolliset yrttituotteet

Suomen sää on melkoinen haaste viljelijälle, varsinkin kun ajatellaan kasvien kasvattamista elämäntapana. Tartuimme tähän haasteeseen ja nyt kasvatamme täällä erilaisia yrttejä ja muita vihanneksia. Emme käytä lainkaan kemikaaleja, vaan hyödynnämme permakulttuurin periaatteita.

Yrttiemme juuria, kukkia, lehtiä ja muita kasvinosia käytetään tuotteidemme, kuten teen, ruoanlaittoon tarkoitettujen öljyjen, mausteiden tai ihovoiteiden, valmistukseen.

Sijainti & yhteystiedot

Sijaitsemme hieman yli 1 km Suodenniemen kylästä, jossa on ruokakauppa, apteekki, baari ja uimaranta valmiina piknikille ja uimaan! Siellä on myös koiraranta! Ympäristössä on lisää järviä, vaellusreittejä, motocross-reittejä ja paljon metsää, jossa hyvät marjastus- ja sienestysmahdollisuudet.

Yhteystiedot:

Villa Manuela
Mouhijärventie 1332
38470 Sastamala

Puh: +358 41 435 4944
Email: info@villamanuela.fi